jednostavno
NAPRAVITE DOMAĆI HLEB KOJI SE NE MESI: Tajna HRSKAVOSTI i MEKOĆE se krije u OVOM SASTOJKU (RECEPT)
Isprobajte recept za hleb koji ima hrskavu koricu, mekan je iznutra i ne raspada se
Nikad brže do ukusnog domaćeg hleba.
Super jednostavan recept za ukusan pšenični hleb koji uvek uspeva. Napraviti ga može čak i početnik koji nema mnogo iskustva u pečenju. Samo pripremite sastojke, pratite recept i vaš ukusni domaći hleb je spreman!
Isprobajte recept za hleb koji ima hrskavu koricu, mekan je iznutra i ne raspada se.
Sastojci: 500 g pšeničnog brašna tip 650 7 g suvog kvasca 1 kašičica šećera 500 ml tople vode
2 kašike ulja prstohvat soli sušeno bilje
Priprema:
U činiju sipajte prosejano brašno, kvasac, šećer i so. Zatim sipajte ulje i toplu vodu. Sve sastojke pomešati, izmešati i umutiti mikserom ili varjačom. Pripremljeno testo prekrijte krpom i ostavite da se diže 1 sat. Pleh premažite uljem i stavite testo u njega. Pospite suvim biljem. Stavite hleb u rernu zagrejanu na 200 stepeni i pecite 50 minuta.
(Espreso / Stvar ukusa)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!