NIŠTA LEPŠE
OVAKO SE U JUGOSLAVIJI SPREMALA POPARA: Tradicionalno jelo sa 1 DODATKOM koji morate da DODATE (RECEPT)
Ukoliko želite da se prisetite kako su domaćice u staroj Jugoslaviji pripremale poparu recept je u nastavku
Kao deca često smo za doručak jeli jelo od bajatog hleba i domaćeg sira, a danas je popara jelo koje je malo zapostavljeno.
Ukoliko želite da se prisetite kako su domaćice u staroj Jugoslaviji pripremale poparu recept je u nastavku.
Sastojci:
pola bajatog hleba
1 šolja mleka
3 čaše vode
1-2 kriške sira
so
Priprema:
Hleb isecite na kockice i stavite u šerpu. Sipajte mleko i vodu i promešajte. Dodajte izdrobljen sir i posolite ako sir nije slan. Kuvajte dok hleb ne upije tečnost. Servirajte toplo.
(Espreso / Stvar ukusa)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!