![DODAJTE OVO U KISELE KRASTAVCE I ZIMNICA VAM SE NEĆE POKVARITI: Domaćice, ovo morate da ZAPAMTITE](/data/images/2022/08/08/18/1232789_krastavci7_ls.jpg)
SAVET
DODAJTE OVO U KISELE KRASTAVCE I ZIMNICA VAM SE NEĆE POKVARITI: Domaćice, ovo morate da ZAPAMTITE
Ako spadate u one domaćice koje se još uvek drže tradicije i više vole domaću od kupovne zimnice pročitajte u nastavku teksta kako možete da sprečite da se ne pokvari
Dva fantstična trika koja će pomoći da se kiseli krastavci ne pokvare.
Kraj leta i početak jeseni vezan je za zimnicu. Ali danas ljudi imaju sve manje vremena, pa se odlučuju za kupovnu. Ako spadate u one domaćice koje se još uvek drže tradicije i više vole domaću od kupovne zimnice pročitajte u nastavku teksta kako možete da sprečite da se ne pokvari. U ovom konkretnom slučaju iskusne domaćice su otkrile tajnu kako da kiseli krastavac potraje tokom cele zime.
![Kiseli krastavci](/data/images/2022/08/08/18/1232791_krastavic5_ff.jpg?ver=1662400559)
Da se kiseli krastavci pokvare može da utiče dosta faktora, kao što su npr. nedovoljno sterilisani poklopci, povrće koje nije dobro oprano..., ali postoje 2 sastojka koja će spasiti stvar. U pitanju su ren (hren) i senf.
REN
U teglu sa krastavcima dodajte i ren zbog kojeg će biti hrskavi, ali i ukusniji, a on takođe sprečava i da se pokvare.
Senf ima istu funkciju kao ren. I zbog njega su krastavci hrskaviji i ukusniji, ali i zaštićeni od kvarenja.
(Espreso / Stvar ukusa)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!