NAPRAVITE GULAŠ ZA SAMO 400 DINARA: Meso se topi u USTIMA zbog 1 SASTOJKA (RECEPT)
Gulaš, Foto: Printscreen/Youtube/Kuhar Ivica

prijatno

NAPRAVITE GULAŠ ZA SAMO 400 DINARA: Meso se topi u USTIMA zbog 1 SASTOJKA (RECEPT)

Cena po porciji ovog gulaša je 100 dinara

Objavljeno:

Uživajte u pripremi ovog jela, što se laganije krčka, to je ukusnije!

Cena po porciji ovog gulaša je 100 dinara, a Najžena vam donosi recept za 4 porcije.

Sastojci:

400 g svinjskog buta

1 / 5 Foto: Printscreen/Youtube/Kuhar Ivica

4 glavice crnog luka

4 šargarepe

4 veća krompira

200 ml belog vina

Romslki gulaš, Gulaš
foto: Printscreen/Youtube/ Kuhinja Valentina Mašković

so, biber, aleva paprika

Priprema

Meso isecite na kockice i u većoj šerpi propržite na masti. Crni luk i šargarepu iseckajte i dodajte kada meso počne da rumeni. Začinite solju i biberom. Nalijte vodu i krčkajte 15 minuta.

Krompir isecite na kockice i dodajte u šerpu. Nalijte vodom tako da ogrezne. Poklopite i kuvajte još pola sata dok krompir ne omekša. Kada krompir omekša, dodajte vino i ostavite šerpu otklopljenu da se sve ukrčka još 15 minuta. Još malo začinite solju, biberom i alevom paprikom po ukusu.

(Espreso / Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.