zdravo je
HILANDARSKA ČORBA OD KROMPIRA OKREPLJUJE CELO TELO: Prava VITAMINSKA BOMBA, monasi ZNAJU TAJNU (RECEPT)
Po želji, na kraju dodajte i iseckan peršun i malo origana
Ukusna hilandarska čorba koju možete pripremati i na vodi i na ulju.
Sastojci
1 kg krompira
500 g šargarepe
2-3 glavice crnog luka
So
malo ulja
origano
Priprema
Krompire i šargarepu oljuštiti, iseckati na kockice (šargarepu na kolutiće). Propržiti luk na ulju (ako postite na vodi, samo ga omekšajte toplom vodom).
U tiganj dodajte krompir i šargarepu, posolite, poklopite i ostavite da se krčka na tihoj vatri. Čorba je gotova kad se povrće omekša, a smesa zgusne.
Po želji, na kraju dodajte i iseckan peršun i malo origana.
(Espreso / Najžena)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!