Pilerina sa pavlakom, Foto: Prinrscreen/Youtube/Jelajelena Petrovic
ukusno
SREDA JE DAN ZA KREMASTU PILETINU SA PAVLAKOM: Bakin RECEPT koji će vas oduvati! (VIDEO)
Prijatno!
Objavljeno:
Potrebno je:
- pileće grudi
- so, biber
- granule belog luka
- suvi začin
- 100 gr rendanog kačkavalja
- nekoliko kašika susama
- 3 jaja
- 3 kašike brašna
- 200 gr kisele pavlake
- 1 kašika majoneza
Priprema:
Meso iseći na tanke listiće, posoliti i začiniti (suvi začin, beli luk, biber), pa dodati malo ulja i promešati. Svaku šniclu provući kroz brašno, umućena jaja pa rendan kačkavalj sa susamom. Redjati u podmazan pleh. U činiju izmešati pavlaku i majonez pa time preliti meso.
Peći na 220 stepeni C oko 40-45 min. Jako dobrog ukusa probajte...
(Espreso)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!