letnja hrana
SPREMITE TUNJEVINU SA POVRĆEM: Lagani letnji obrok, samo ćete tražiti JOŠ (RECEPT)
Salata koja se brzo sprema, idealna za vrućine
Zbog visokih temperatura poželjno je da jedete laganiju hranu, tako da možete da napravite tunjevinu sa povrćem.
SASTOJCI:
dve konzerve tunjevine
miks zelenih salata dva paradajza 50 g crnih maslinki dve kašike vode 200 g kukuruza šećerca crvena paprika zelena paprika glavica crvenog luka dva kuvana jajeta kašika senfa maslinovo ulje so, biber
Priprema:
Ocedite tunjevinu od ulja. Iseckajte povrće po želji, na kolutove ili sitnije, kukuruz obarite i pomešajte u činiji sa listovima salate.
Dodajte i komade tunjevine, posolite i pobiberite. U manjoj činiji pripremite dresing. Sipajte malo maslinovog ulja, dve kašike vode i senf. Razmutite i time prelijte salatu.
(Espreso / Informer)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!