![SVI SRBI UPOZORENI NA OVAKVE KISELE KRASTVCE: Evo kakva OPASNOST PRETI, izdat CRVENI ALARM](/data/images/2021/07/22/15/976355_profimedia0347304191_ls.jpg)
oprez
SVI SRBI UPOZORENI NA OVAKVE KISELE KRASTVCE: Evo kakva OPASNOST PRETI, izdat CRVENI ALARM
Ponekad krastavci izgledaju dobro, ali kada otvorite teglu, osećate neprijatan miriS
Za mnoge, kiseli krastavci su savršen dodatak večeri u letnjoj sezoni. Međutim, morate biti oprezni jer se mogu vrlo brzo pokvariti
Krastavci , nakon što se stave u teglu, potopljeni u marinadi sa malo soli, dobijaju savršen ukus nakon otprilike tri dana. S druge strane, kiseli krastavci dobijaju odgovarajuće kvalitete nakon otprilike 3-4 nedelje.
Kao i svako jelo, krastavci se nakon nekog vremena mogu pokvariti. Ovo se može desiti, između ostalog zbog grešaka koje smo napravili u njihovoj pripremi.
Ponekad krastavci izgledaju dobro, ali kada otvorite teglu, osećate neprijatan miris. Ovo je znak da krastavci nisu za konzumaciju. Evo šta još treba da znate.
![Kiseli krastavac](/data/images/2021/07/22/15/976359_profimedia0352278456_ff.jpg?ver=1659890225)
Još jedan znak da su vam krastavci pokvareni je boja. Ako je na njima siva prevlaka ili tamnozelena ili belo-plava, krastavac definitivno nije pogodan za konzumaciju. To je otrovna buđ koja bi, ako ostavimo krastavce na u tegli, mogla da naraste prilično velika.
(Espreso / Najžena)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!