NJAMIII
OVAKO SE SPREMA NAJUKUSNIJI LETNJI GULAŠ: Zbog TAJNOG SASTOJKA satima ćete biti SITI (RECEPT)
Zatim dodajte kockice krompira i grašak i ostavite da se krčka dok krompir ne bude potpuno mekan
Umesto da na proprženom crnom luku samo dinstate svinjsko meso sečeno na kockice, probajte ovako pripremljen gulaš.
Sastojci:
700 grama svinjskog mesa
1 glavica crnog luka srednje veličine
2 veće šargarepe
200 mililitara belog vina
šaka graška
šaka krompira sečenog na kockice
šaka rendane kisele jabuke
kašika mlevene paprike
ulje, so, suvi biljni začin, biber, peršun po potrebi
Priprema
Propržite svinjsko meso sečeno na kockice na ulju dok ne porumeni, pa izvadite iz tiganja. Potom ispržite sitno sečen crni luk, dodajte mu sitno seckane kolutove šargarepe, pa posle par minuta sipajte belo vino.
Nakon nekoliko minuta dinstanja, vratite meso u tiganja, pa dodajte jabuku i začine. Dodajte malo vode.
Nakon što provri, smanjite na tihu vatru i ostavite da se krčka sat vremena. Zatim dodajte kockice krompira i grašak i ostavite da se krčka dok krompir ne bude potpuno mekan.
(Espreso / Najžena)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!