DOMAĆICE, OVAKO PUNJENE PAPRIKE JOŠ NISTE SPREMALI: Tajna je u OVOM SOSU, meso VAM NE TREBA (RECEPT)
Paprike, Foto: Printscreen/Youtube/ Home kitchen with Danny

ZA RUČAK

DOMAĆICE, OVAKO PUNJENE PAPRIKE JOŠ NISTE SPREMALI: Tajna je u OVOM SOSU, meso VAM NE TREBA (RECEPT)

Nakon što uklonite foliju, pecite 15 minuta na 200 stepeni

Objavljeno:

Ukoliko tražite neko novo i sočno jelo, imamo predlog za vas.

Zvuči sjajno, zar ne?

Probajte i uverite se i sami!

1 / 5 Foto: Printscreen/Youtube/ Home kitchen with Danny

Paprike punjene sirom, i još u bešamel sosu…

Sastojci:

6 paprika babura 1 crni luk 2 paradajza 500 g feta sira 200 g rendanog kačkavalja

Paprike
foto: Printscreen/Youtube/ Home kitchen with Danny

3 jajeta biber, origano

Za sos:

40 g maslaca maslinovo ulje 2 kašike brašna 700 ml mleka

Paprike
foto: Printscreen/Youtube/ Home kitchen with Danny

biber so muskantni oraščić

Priprema:

Paprike očistite od semenki tako da ostanu cele. Poređajte ih u pleh. Izmrvite feta sir u činiji, dodajte rendani sir, jaja, seckani luk i paradajz i začiniti biberom i origanom. Dobro promešajte. Dobijenom smesom napunite paprike. Pripremite sos tako što ćete puter zagrejati sa maslinovim uljem i u njemu pržiti brašno 2 minuta na laganoj vatri.

Paprike
foto: Printscreen/Youtube/ Home kitchen with Danny

Dodajte vrelo mleko, uz stalno mešanje, kuvajte 2 minuta na laganoj vatri. Začinite solju, biberom i muskatnim oraščićem. Sipajte sos u pleh pored paprika. Pokrijte folijom, pecite u zagrejanoj rerni na 220 stepeni 30 minuta. Nakon što uklonite foliju, pecite 15 minuta na 200 stepeni.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.