NIŠTA UKUSNIJE
NAPRAVITE HRSKAVU PICU OD BAJATOG HLEBA: Večera spremna za 10 MINUTA, ovo POVRĆE obavezno STAVITE (RECEPT)
Peći na 200°C 6-8 minuta
Bajat hleb obično svi bacaju, međutim to ne morate da radite, jer od njega možete praviti različita jela poput popare, prženica, punjene vekne ili ovih hlebnih pica. Picu možete filovati sastojcima koje već imate u frižideru, a sve je gotovo za 10 minuta.
Sastojci:
8 parčića bajatog hleba
100 g kobasice ili šunke
2 manja paradajza
100 g sira
2 kašike majoneza
Po želji: peršun svež, origano, bosiljak
Priprema:
Stavite parčiće bajatog hleba na pleh obložen papirom za pečenje.
U činiji pomešajte seckanu šunku, paradajz, sir, majonez i začine po želji. Stavite fil na komade hleba. Peći na 200°C 6-8 minuta.
(Espreso / Stvar ukusa)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!