recept
MASOVNA TRKA ZA KOBLER OD BRESKVE: 30 minuta je dovoljno da vas PRISVOJI ZA SEBE (RECEPT)
Gotovo testo sipajte u okrugli podmazan pleh
Sastojci:
150 g brašna
100 g šećera 100 g žutog šećera dve kašičice praška za pecivo pola kašičice soli kašičica ekstrakta od vanile 175 ml mleka 115 g putera ili margarina 800 g breskvi isečenih na kriške kašičica cimeta
Priprema:
U veću činiju sipajte brašno, obe vrste šećera, prašak za pecivo, so i ekstrakt od vanile. Dodajte mleko i istopljen puter ili margarin, pa dobro izmešajte.
Gotovo testo sipajte u okrugli podmazan pleh.
Preko testa poređajte oljuštene breskve isečene na kriške i pospite cimetom. Pecite u rerni zagrejanoj na 200 stepeni oko 30 minuta.
(Espreso)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!