ZA OVAJ DORUČAK SRBI SE BUKVALNO OTIMAJU I GRABE: I najveći gurmani će vam pozavideti na njemu (VIDEO)
Foto: Jelena Jeja Petrović

isprobajte

ZA OVAJ DORUČAK SRBI SE BUKVALNO OTIMAJU I GRABE: I najveći gurmani će vam pozavideti na njemu (VIDEO)

Sir izdrobiti viljuškom, dodati jaja ulje, jogurt i prašak za pecivo

Objavljeno: 09:10h

Potrebno je:

500 gr kora gotovih srednjih

250 gr sira

50 ml jogurta

2 jaja

2 kašike ulja

1 prašak za pecivo

250 gr viršli ( ne treba kuvati)

ulje za premazivanje

1 / 3 Foto: Jelena Jeja Petrović

Priprema:

Sir izdrobiti viljuškom, dodati jaja ulje, jogurt i prašak za pecivo,

Sve dobro izmešati . Prvu koru raširiti na sto pa je premazati uljem, dodati drugu preko nje i nju premazati. Pri dnu staviti pune 3 kašike nadeva i rasporediti na širinu.

Staviti 2 viršle na nadev pa ih malo prekriti nadevom. Saviti ivice i urolovati. Redjati u podmazan pleh. Kad ste potrošili sve rolnice iseći na željenu dužinu, premazati uljem i posuti po želji susamom. Peći na 200 stepeni C oko 40-45 minuta da lepo porumeni. Služiti toplo- Tako sočna hvrskava. uz jogurt pravi gurmanski zalogaj. Uživajte!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.