Kajgana, Foto: Printscreen/Youtube/ Kuhinja Recepti
recept
KAJGANA KAKVU DO SADA NISTE PROBALI: Nema ni KAPI ULJA, sprema se u RERNI, ne postoji NIŠTA ZDRAVIJE za DORUČAK
Kada je gotovo, sipajte još malo kačkavalja
Objavljeno:
Retko koja osoba ne voli jaja. Mogu se jesti za svaki obrok, mogu se spremati na milion načina i ukusna su u svakoj varijanti.
Telegraf je nedavno otkrio neuobičajen recept za mućena jaja i rešili da ga podele sa vama.
Sastojci:
jaja
začini
kačkavalj po izboru
Priprema:
Jaja umutite kao da pravite kajganu.
Dodajte mleko, pa još malo promešajte.
U vatrostalnu posudu stavite kocku putera, pa dodajte mućena jaja, te pospite rendanim kačkavljem.
Pecite u rerni oko 20 minuta.
Kada je gotovo, sipajte još malo kačkavalja.
Uživajte.
(Espreso / Telegraf)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!