OVO JE ORIGINALNI RECEPT ZA KROMPIRUŠU BEZ KORA: Odmah GA ZAPIŠITE, gotova je za POLA SATA
Krompiruša, Foto: Printscreen/Youtube/ Kuhinja Valentina Mašković

NJAMIII

OVO JE ORIGINALNI RECEPT ZA KROMPIRUŠU BEZ KORA: Odmah GA ZAPIŠITE, gotova je za POLA SATA

Krompiruša bez kora je fantastičan izbor za ukusan početak dana

Objavljeno: 14:31h

Ovo je nešto najbolje od krompira.

Krompiruša bez kora je fantastičan izbor za ukusan početak dana! Sastojci:

1 kg kg krompira

1 / 5 Foto: Printscreen/Youtube/ Kuhinja Valentina Mašković

1/2 solje kukuruznog brašna

Krompiruša
foto: Printscreen/Youtube/ Kuhinja Valentina Mašković

1 šolja običnog brašna 1/2 šolje ulja 1/2 kesice praška za pecivo 2 kašicice soli

Krompiruša
foto: Printscreen/Youtube/ Kuhinja Valentina Mašković

1 dcl kisele vode Ravna kašičica bibera

Krompiruša
foto: Printscreen/Youtube/ Kuhinja Valentina Mašković

Priprema:Krompir i luk izrendajte i posolite, pa ostavite da iz njih izađe suvišna voda. Ocedite ih, dodajte ostale sastojke, pa sipajte u podmazan pleh i pecite pola sata na 200 stepeni.

(Espreso / Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.