Krompiruša, Foto: Printscreen/Youtube/ Kuhinja Valentina Mašković
NJAMIII
OVO JE ORIGINALNI RECEPT ZA KROMPIRUŠU BEZ KORA: Odmah GA ZAPIŠITE, gotova je za POLA SATA
Krompiruša bez kora je fantastičan izbor za ukusan početak dana
Objavljeno:
14:31h
Ovo je nešto najbolje od krompira.
Krompiruša bez kora je fantastičan izbor za ukusan početak dana! Sastojci:
1 kg kg krompira
1/2 solje kukuruznog brašna
1 šolja običnog brašna 1/2 šolje ulja 1/2 kesice praška za pecivo 2 kašicice soli
1 dcl kisele vode Ravna kašičica bibera
Priprema:Krompir i luk izrendajte i posolite, pa ostavite da iz njih izađe suvišna voda. Ocedite ih, dodajte ostale sastojke, pa sipajte u podmazan pleh i pecite pola sata na 200 stepeni.
(Espreso / Najžena)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!