KUVARICE, PRE POHOVANJA TIKVICA MORATE DA URADITE OVO: Savet NAŠIH BAKA morate da POSLUŠATE (RECEPT)
Tikvice, Foto: Printscreen

ZNAČIĆE VAM

KUVARICE, PRE POHOVANJA TIKVICA MORATE DA URADITE OVO: Savet NAŠIH BAKA morate da POSLUŠATE (RECEPT)

Pržiti u ulju i vaditi na upijajuću salvetu da se ocede

Objavljeno:

Ovakve pohovane tikvice još niste jeli.

Potrebno je:

1 veća tikvica

2 jaja

1 / 6 Foto: Printscreen/Youtube/ Moj Kutak

2 kašike brašna

2 kašike prezla so

ulje

Priprema:

Tikvicu oljuštiti i iseći na tanje komade i posoliti.

Ostaviti da odstoji 30 min ocediti tečnost.

Svaki deo uvaljati u brašno, zatim jaja i na kraju prezle.

Pržiti u ulju i vaditi na upijajuću salvetu da se ocede. Prijatno

(Espreso / Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.