ZA RUČAK
OVAKO SE SPREMA PAPRIKAŠ NA STARINSKI NAČIN: Ne postoji BRŽI i JEFTINIJI ručak, TAJNA JE U OVOME (RECEPT/VIDEO)
Po želji može se dodati na kraju i 3-4 čena belog luka
Ako razmišljate o ručku na kašiku, a nemate puno vremena da stojite pored šporeta, onda je ovaj paprikaš prava stvar za vas.
Možete ga pripremati sa ili bez mesa, jednako je ukusno.
Potrebno je:
1 veća glavica luka
4 krompira
1 paradajz
1 kašika ajvara
1 zelena paprika (može iz zamrzivača)
ulje
peršunov list
Na ulju propržiti sitno seckan crni luk i papriku i šargarepu da se dinsta . Dodati 1 kašiku ajvara, malo mlevene paprike i krompir na kocke.
Naliti vode malo više, pa kuvati 30 minuta da uvri. Dodati soli po želji bibera i peršunov list.
Po želji može se dodati na kraju i 3-4 čena belog luka. Paprikaš je gotov.
(Espreso / Srbija Danas)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!