prebranac spremljen na drugačiji način
ISPROBAJTE TETOVAC SA LOVOROM, LUKOM I MLEVENOM PAPRIKOM: Zavešće vas pun ukus ovog jela
Napravite ovaj prebranac i uživajte u jednostavnom jelu i punom ukusu ovog jela koje čine nekoliko zdravih sastojaka.
Obožavate prebranac? Kad isprobate ovaj recept volećete ga još više.
Sastojci:
1 kg tetovca 3-4 glavice crnog luka nekoliko čena belog luka 1 list lovora malo bibera po ukusu
Za zapršku:
300 g crnog luka ili praziluka
mlevena paprika
so, biber
1 kašika masti ili ulja
Priprema:
Pasulj obarite da provri, vodu prospite, pa nalijte drugu. Dodajte iseckan crni luk, nekoliko čena belog luka, list lovora i nekoliko zrna bibera. Kad se pasulj dobro raskuva ocedite vodu i pasulj dobro izgnječite varjačom, pa prespite u posudu sa pripremljenom zaprškom.
Zaprška se pravi od 300 g crnog luka, jedne kašike masti ili ulja, aleve paprike i soli i bibera po ukusu. Zapecite prebranac u vrućoj rerni, najbolje u zemljanoj posudi.
(Espreso/Krstarica)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!