NAPRAVITE SUSAM PILETINU PO BAKINOM RECEPTU: Tajna MEKOG MESA se krije u 1 NEOBIČNOM SASTOJKU (RECEPT/VIDEO)
Susam piletina, Foto: Printscreen/Youtube/ Jelajelena Petrovic

NJAM NJAM

NAPRAVITE SUSAM PILETINU PO BAKINOM RECEPTU: Tajna MEKOG MESA se krije u 1 NEOBIČNOM SASTOJKU (RECEPT/VIDEO)

Fantastičan ukus, tako se oseća prženi susam

Objavljeno:

Ovde nema greške!

Danas vam iz bakine kuhinje Srbija Danas predstavlja recept za šnicle od belog mesa sa susamom.

1 / 4 Foto: Printscreen/Youtube/ Jelajelena Petrovic

Potrebno je:

pileće belo meso

3-4 jaja

50 gr susama

100 gr brašna

Susam piletina
foto: Printscreen/Youtube/ Jelajelena Petrovic

100 gr prezli

suvog začina ili soli

može izgnječen beli luk

Susam piletina
foto: Printscreen/Youtube/ Jelajelena Petrovic

ulje za prženje

Priprema:

Šnicle izlupati između folije posuti malo sa suvim začinom. Na aluminisku foliju sipati brašno, prezlu. U činiju izlupati jaja malo posoliti, u teglicu sa rupicama sipati susam. Šniclu provući kroz brašno, jaja, prezle, jaja i posuti susamom.

Susam piletina
foto: Printscreen/Youtube/ Jelajelena Petrovic

Pržiti u vrelom ulju poklopljene. Kad porumene sa jedne i druge strane vaditi na papirnu salvetu da upije višak masnoće. Servitati tople. Fantastičan ukus, tako se oseća prženi susam.

Ceo recept pogledajte na videu u prilogu.

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.