sjajno
LUDI LETNJI KOLAČ KOJI ĆE ODUŠEVITI VAŠE NAJMILIJE: Ne idu JAJA, a ide SODA BIKARBONA (RECEPT)
Za preliv, sve sastojke istopiti na tihoj vatri i toplim prelivom preliti topao kolač
Uživaćete u ukusu
Sastojci
2 čaše (od 2 dcl.) jogurta
2 čaše šećera
2 kašike kakao
1 kašikica sode bikarbone
2 čaše brašna
1 čaša ulja
preliv
1 dcl. mleka
5 kašika šećera
1 kockica, kašikica margarina
100 g. čokolade
Priprema
Sve sastojke za kolač izmešati, sipati u podmazanu i brašnom posutu tepsiju i peći na 180 stepeni oko 20-25 minuta. Proveriti čačkalicom da li je kora pečena.
Za preliv, sve sastojke istopiti na tihoj vatri i toplim prelivom preliti topao kolač. Sačekati da se ohladi pa ostaviti u frižider najmanje dva sata pre služenja.
Svi ukućani će biti fascinirani ovim kolačem.
(Espreso/Krstarica)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!