PILAV NA STARINSKI NAČIN, BOLJI NISTE JELI: Spremite ručak od kojeg će ODLEPITI UKUĆANI (RECEPT)
Pilav, Foto: Printscreen

PROBAJTE

PILAV NA STARINSKI NAČIN, BOLJI NISTE JELI: Spremite ručak od kojeg će ODLEPITI UKUĆANI (RECEPT)

Predlog za ručak je jedno klasično jelo

Objavljeno:

Napravite ga po ovom receptu, i danas uživajte u sjajnom ručku.

Potrebno je:

2 veća pileća bataka;

2 šargarepe

pola celera

2 glavice crnog luka

3 čena belog luka

300 grama pirinča

Voda.

So, biber, suvi začin.

Priprema: U vodu stavite meso da se kuva. Dodajte glavicu zapečenog crnog luka. Kuvajte dok se meso ne skuva sasvim, tako da ga možete odvojiti od kostiju.

U manjem tiganju prodinstajte crni luk, zatim mu dodajte rendanu šargarepu, rendan celer, malo belog luka i pirinač. Dodajte vodu od kuvanja mesa. Začine, dodajte pa izmešajte. Dodajte meso, a možete i cele batake, pa zapecite u rerni na 20 minuta na temperaturi od 200 stepeni Celzijusa.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.