
ništa lepše
NAPRAVITE POMFRIT BEZ KAPI ULJA: Tajna je u 1 SASTOJKU koji mu daje HRSKAVOST spolja i IZNUTRA (RECEPT)
Ovako pripremljen pomfrit peći u prethodno zagrejanoj rerni na 220 stepeni dok ne porumeni
Pomfrit će biti hrskav kao da ste ga spremali u tiganju ili fritezi, ali je ovako daleko zdraviji.
Ukoliko ste ljubitelj pomfita, a ne želite da ga spremate u toni ulja, ovo je recept za vas. Moguće je spremiti pomfrit bez trunke ulja, ali je potrebno malo više vremena.
Sastojci:
belanca
začini po ukusu
papir za pečenje
Priprema
Krompir oljuštiti i iseći na što tanje štapiće. Ukoliko imate spravu za sečenje pomfrita, tim bolje, brže ćete ga iseći. Viljuškom umutite belanca koja možete posoliti ili u njih staviti začine po svom ukusu. Krompir prvo umočiti u belanca, a potom ređati na papir za pečenje.
Ovako pripremljen pomfrit peći u prethodno zagrejanoj rerni na 220 stepeni dok ne porumeni.
(Espreso / Najžena)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!