RECEPT
ZA DORUČAK NAPRAVITE OVAJ HLEB OD BANANE I CRNE ČOKOLADE: Baš je hranljiv, a ide SAMO ŠOLJA BRAŠNA
Ovaj doručak je izuzetno hranljiv, zbog svojih sastojaka i teksture
Predstavljamo vam recept za idealan i ukusan doručak uz dodatak koji vi odaberete po želji.
Ovaj doručak je izuzetno hranljiv, zbog svojih sastojaka i teksture, a ukoliko želite da mu dodate još proteina, to možete uraditi sa određenim proteinom u prašku po vašoj želji.
Sastojci:
3 zrele banane 2 jaja ½ šolje običnog grčkog jogurta ⅓ šolje meda 1 kašičica ekstrakta vanile 1 kašičica sode bikarbone 1 šolja pšeničnog brašna ½ šolje tamnog kakao praha ½ šolje čokolade
Priprema:
Zagrejte rernu na 180˚C. U srednjoj činiji izgnječite banane. Pomešajte jaja, jogurt, med, ekstrakt vanile i sodu bikarbonu u smesu. Dodajte brašno, tamni kakao prah i promešajte. Dodajte komadiće čokolade i lagano umešajte u smesu. Sipajte testo u podmazan pleh za hleb dimenzija 23 x12 cm. Pecite oko 45 minuta, ili dok čačkalica ne izađe čista iz sredine hleba. Ostavite da se ohladi 15 minuta pre serviranja!
(Espreso / Magazin Novosti)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!