OVAJ RUČAK KOŠTA SAMO 150 DINARA, A U MANASTIRIMA JE GLAVNO JELO ZA VREME POSTA: Svaki SRBIN mora da ZNA RECEPT

  • <p>Prokuvajte vodu (nešto više od jedne čaše je dovoljno da prekrije krompir) i u nju rastvorite so (treba dosta soli, ali oprezno)</p>
  • <p>Prokuvajte vodu (nešto više od jedne čaše je dovoljno da prekrije krompir) i u nju rastvorite so (treba dosta soli, ali oprezno)</p>
  • <p>Prokuvajte vodu (nešto više od jedne čaše je dovoljno da prekrije krompir) i u nju rastvorite so (treba dosta soli, ali oprezno)</p>
  • <p>Prokuvajte vodu (nešto više od jedne čaše je dovoljno da prekrije krompir) i u nju rastvorite so (treba dosta soli, ali oprezno)</p>
  • <p>Prokuvajte vodu (nešto više od jedne čaše je dovoljno da prekrije krompir) i u nju rastvorite so (treba dosta soli, ali oprezno)</p>