LETNJA PICA? ŠTO DA NE! Mnogi tvrde da je bolja od obične, a tajna je u 1 SASTOJKU (RECEPT)
Pica, Foto: Printscreen/Youtube/ Jelajelena Petrovic

PREUKUSNO

LETNJA PICA? ŠTO DA NE! Mnogi tvrde da je bolja od obične, a tajna je u 1 SASTOJKU (RECEPT)

Ko bi hteo da se odrekne pice?

Objavljeno: 23:51h

Sastojci:

(Za 4 osobe)

1 testo za picu, domaće ili kupovno (25 x 38 cm)

3 paradajza

2 kašike pirea od paradajza ili domaćeg kuvanog paradajza

1 kašika maslinovog ulja

2 čena belog luka

1 kašičica soli

1 patlidžan (250 g)

300 g mocarele

origano

biber

so

Kako se priprema?

Na pleh stavite papir za pečenje, pa preko njega testo za picu. Paradajz usitnite i pomešajte sa paradajz pireom, maslinovim uljem, belim lukom i kašičicom soli. Zatim rasporedite smesu na testo.

pica
foto: Printscreen/Youtube/Bakina kuhinja

Patlidžan i mocarelu isecite i posolite ih po ukusu. Rasporedite ih po testu.

Pecite oko 25 minuta na donjoj polici rerne.

Pospite origanom i biberom po ukusu kada izvadite picu iz rerne.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.