OVAKVU HLADNU PARADAJZ ČORBU SRBI JOŠ NISU OKUSILI: Od sada ćete stalno jesti OVU VITAMINSKU BOMBU (RECEPT)
Paradajz čorba, Foto: Printscreen/Youtube/ Zasladi Posoli

za leto

OVAKVU HLADNU PARADAJZ ČORBU SRBI JOŠ NISU OKUSILI: Od sada ćete stalno jesti OVU VITAMINSKU BOMBU (RECEPT)

Ukrasite čeri paradajzom, krastavcem ili nekim drugim povrćem po vašoj želji

Objavljeno: 16:17h

Ako biste je pravili po originalnom receptu, od sastojaka bi vam samo trebalo stari hleb, beli luk, maslinovo ulje, so i sirće. Međutim, tradicionalna receptura se do dana današnjeg dosta izmenila, pa imamo različite varijante ovog jela. SuperŽena vam predstavlja recept za onu najjednostavniju.

Sastojci:

3-4 paradajza

1 / 5 Foto: Printscreen/Youtube/ Zasladi Posoli

1 manji krastavac

1 paprika

1 mladi luk

Paradajz čorba
foto: Printscreen/Youtube/ Zasladi Posoli

4 čena belog luka

Priprema:

Isekcajte povrće i stavite u posudu. Dobro posolite, prelijte maslinovim uljem i sipajte malo sirćeta.

Paradajz čorba
foto: Printscreen/Youtube/ Zasladi Posoli

Promešajte, zatovrite i ostavite u frižideru preko noći. Ujutru lepo izblendirajte, da dobijete kašastu smesu.

Ukrasite čeri paradajzom, krastavcem ili nekim drugim povrćem po vašoj želji.

(Espreso / SuperŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.