uksuno
OD BAJATOG HLEBA DO PREUKUSNE PITE: Dodajte OVE sastojke i uživajte u perfektnom obroku
Zašto bismo bacali stari hleb, ako ga možemo i te kako iskoristiti?
Od ostataka starog hleba može svašta da se napravi, a ovo je jedan od predloga koji možete da iskoristite za ukusan doručak, ručak, pa i večeru, ali nemojte da jedete kasno.
Zašto bismo bacali stari hleb, ako ga možemo i te kako iskoristiti?
Sastojci:
1 vekna starog hleba
4-5 jaja
300 g sira
2 šoljice ulja
1/2 l mleka
1 kašika brašna
Priprema:
1. Podmažite tepsiju u kojoj će se peći pita. Hleb isecite na kriške jednake veličine, pa ga poređajte po tepsiji.
2. Umutite jaja, dodajte mrvljeni sir, ulje, malo soli ako je sir neslan, dodajte mleko i kašiku brašna, pa sve lepo sjedinite i prelijte preko poređanih kriški hleba.
3. Preko pite možete po želji staviti i suvo grožđe.
4. Pecite dok ne porumeni.
(Espreso/Kurir)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!