NAPRAVITE PILAV NA TOTALNO DRUGAČIJI NAČIN: Kremast je, meso se RASPADA samo zbog OVE NAMIRNICE (RECEPT)

  • <p>Nakon pola sata ukloniti aluminijumsku foliju, i ostaviti još deset minuta da se pilav lepo zapeče</p>
  • <p>Nakon pola sata ukloniti aluminijumsku foliju, i ostaviti još deset minuta da se pilav lepo zapeče</p>
  • <p>Nakon pola sata ukloniti aluminijumsku foliju, i ostaviti još deset minuta da se pilav lepo zapeče</p>
  • <p>Nakon pola sata ukloniti aluminijumsku foliju, i ostaviti još deset minuta da se pilav lepo zapeče</p>
  • <p>Nakon pola sata ukloniti aluminijumsku foliju, i ostaviti još deset minuta da se pilav lepo zapeče</p>
  • <p>Nakon pola sata ukloniti aluminijumsku foliju, i ostaviti još deset minuta da se pilav lepo zapeče</p>