OVAKO SE PRAVE ORIGINALNI BOSANSKI ĆEVAPI: Srbi, TAJNA je u SPEMANJU SOMUNA, ovo ODMAH ZAPIŠITE (RECEPT)

  • <p>Kada se ćevapi ispeku s jedne strane i okrenu, somun se umoči u supu i stavi preko ćevapa da maolo uhvati miris i temperaturu</p>
  • <p>Kada se ćevapi ispeku s jedne strane i okrenu, somun se umoči u supu i stavi preko ćevapa da maolo uhvati miris i temperaturu</p>
  • <p>Kada se ćevapi ispeku s jedne strane i okrenu, somun se umoči u supu i stavi preko ćevapa da maolo uhvati miris i temperaturu</p>
  • <p>Kada se ćevapi ispeku s jedne strane i okrenu, somun se umoči u supu i stavi preko ćevapa da maolo uhvati miris i temperaturu</p>
  • <p>Kada se ćevapi ispeku s jedne strane i okrenu, somun se umoči u supu i stavi preko ćevapa da maolo uhvati miris i temperaturu</p>