RUČAK KOJI SE SPREMA ZA 200 DINARA: A ukus mu je kao da košta 200 EVRA (RECEPT)
Foto: Printscreen/youtube/TheCooknShare

NEŠTO POTPUNO DRUGAČIJE!

RUČAK KOJI SE SPREMA ZA 200 DINARA: A ukus mu je kao da košta 200 EVRA (RECEPT)

Cena porcije ovog jela koštaće vas svega 50 dinara, a po toj računici, četvoročlana porodica uživaće u poprilično jeftinoj gozbi, ukus ove testenine osvojiće vaša nepca, a celokupna priprema trajaće celih sedam minuta

Objavljeno:

Sastojci:

  • 1 glavica crnog luka
  • 1/2 manje tikvice
  • 1 šoljica seckanih bukovača (oko 50 g)
  • 1 svež paradajz
  • 1 kašičica senfa
  • 1 kašičica soja sosa
  • 1 kašičica maslinovog ulja
  • so, biber, italijanska mešavina začina

Priprema:

Crni luk, tikvice, bukovače i paradajz iseckajte na kockice. Na malo ulja i vode dinstajte sve povrće dok ne omekša.

1 / 3 Foto: Printscreen/Youtube/QUICKKKITCHEN

Začinite senfom, soja sosom, maslinovim uljem, biberom i italijanskom mešavinom začina. Probajte ukus pa dosolite po potrebi. Služite s barenom testeninom. Prijatno!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.