U OVOJ RIBI SE DAVITE, A NE ZNATE DA NE MORA DA SE ČISTI: Sprema se OČAS POSLA, prilikom PRŽENJA važna je 1 STVAR

  • <p>Uvaljajte ih u brašno i pržite u vrućem dubokom ulju da plivaju, vrlo kratko, samo ne dobiju zlatkastu boju i postanu hrskavi</p>
  • <p>Uvaljajte ih u brašno i pržite u vrućem dubokom ulju da plivaju, vrlo kratko, samo ne dobiju zlatkastu boju i postanu hrskavi</p>
  • <p>Uvaljajte ih u brašno i pržite u vrućem dubokom ulju da plivaju, vrlo kratko, samo ne dobiju zlatkastu boju i postanu hrskavi</p>
  • <p>Uvaljajte ih u brašno i pržite u vrućem dubokom ulju da plivaju, vrlo kratko, samo ne dobiju zlatkastu boju i postanu hrskavi</p>
  • <p>Uvaljajte ih u brašno i pržite u vrućem dubokom ulju da plivaju, vrlo kratko, samo ne dobiju zlatkastu boju i postanu hrskavi</p>