BAKA OTKRILA RECEPT ZA NAJPOPULARNIJU BRZU HRANU U LATINO AMERICI: Srbi OVU KOMBINACIJU moraju DA OSETE, POLUDEĆETE
Jelo, Foto: Printscreen/Youtube/Jelajelena Petrovic

NJAM NJAM

BAKA OTKRILA RECEPT ZA NAJPOPULARNIJU BRZU HRANU U LATINO AMERICI: Srbi OVU KOMBINACIJU moraju DA OSETE, POLUDEĆETE

Ukrasiti kockicama paradajza, luka i peršunovog lista

Objavljeno:

Ovo je najbolji recept brze hrane u Latino Americi.

Potrebno je

3 krompira

200-250 gr mlevenog mesa

1 manja glavica crnog luka

1 / 4 Foto: Printscreen/Youtube/Jelajelena Petrovic

ulje, biber, so ili začin suvi

1 kašika gustog paradajza

malo kisele pavlake

malo majoneza i kečapa

dekoracija po želji

Jelo
foto: Printscreen/Youtube/Jelajelena Petrovic

Priprema:

Krompir očistiti i iseči na tanje kriške, posoliti, pobiberiti, dodati po želji malo origana, ulje i sve izmešati. Pleh obložiti pek papirom i istresti u pleh, pa peći na 250 stepeni C oko 20 minuta.

Krompir iseckati sitno, pa propržiti oko 5-6 minuta. Dodati mleveno meso i dinstati ga oko 15-.20 minuta. Onda dodati kašiku gustog paradajza, soli, bibera kuvati minut pa skloniti sa šporeta. Pečen krompir istresti u tanjir, pa odozgo sipati mleveno meso.

Preko mesa dodati u tankom mlazu, kiselu pavlaku, majonez i kečap. Ukrasiti kockicama paradajza, luka i peršunovog lista.

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.