NJAM NJAM
BAKA OTKRILA RECEPT ZA NAJPOPULARNIJU BRZU HRANU U LATINO AMERICI: Srbi OVU KOMBINACIJU moraju DA OSETE, POLUDEĆETE
Ukrasiti kockicama paradajza, luka i peršunovog lista
Ovo je najbolji recept brze hrane u Latino Americi.
Potrebno je
3 krompira
200-250 gr mlevenog mesa
1 manja glavica crnog luka
ulje, biber, so ili začin suvi
1 kašika gustog paradajza
malo kisele pavlake
malo majoneza i kečapa
dekoracija po želji
Priprema:
Krompir očistiti i iseči na tanje kriške, posoliti, pobiberiti, dodati po želji malo origana, ulje i sve izmešati. Pleh obložiti pek papirom i istresti u pleh, pa peći na 250 stepeni C oko 20 minuta.
Krompir iseckati sitno, pa propržiti oko 5-6 minuta. Dodati mleveno meso i dinstati ga oko 15-.20 minuta. Onda dodati kašiku gustog paradajza, soli, bibera kuvati minut pa skloniti sa šporeta. Pečen krompir istresti u tanjir, pa odozgo sipati mleveno meso.
Preko mesa dodati u tankom mlazu, kiselu pavlaku, majonez i kečap. Ukrasiti kockicama paradajza, luka i peršunovog lista.
(Espreso / Srbija Danas)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!