ODUVAĆE VAS UKUS OVOG SENDVIČA! Zdrav je i TOPI SE u ustima (RECEPT)
Sendvič, Foto: Profimedia

ODUŠEVIĆETE SE

ODUVAĆE VAS UKUS OVOG SENDVIČA! Zdrav je i TOPI SE u ustima (RECEPT)

Nećete ostati imuni.

Objavljeno:

U činiji pomešati crveni luk isečen na rebarca, paradajz pelat, rukolu, masline i grilovano povrće

Sastojci (za 2 osobe):

2 ćabata hleba ½ glavice crnog luka ½ tikvice ½ patlidžana 200 g paradajz pelata 30 g rukole 50 g crnih maslina bez koštica 125 g mocarela sira 2 čena belog luka So i biber, po ukusu Nekoliko listića svežeg bosiljka 100 g Zlatiborac čajne kobasice 2 kašike maslinovog ulja

Način pripreme:

Na gril tiganju izgrilovati kolutove tikvice i patlidžana. Nakon toga povrće začiniti sitno seckanim belim lukom i maslinovim uljem. Zatim kolutove iseći na sitnije komade.

U činiji pomešati crveni luk isečen na rebarca, paradajz pelat, rukolu, masline i grilovano povrće. Začiniti ih solju i biberom i promešati.

Ćabatama iseći gornju koru i izdubiti im sredinu. Nakon toga ćabate napuniti pripremljenim povrćem. Na povrće poslagati Zlatiborac čajnu kobasicu i kolutove mocarele.

Zagrejati rernu na 200 º C i desetak minuta peći pripremljene sendviče. Kada se mocarela istopi, izvaditi sendviče i ukrasiti ih listićima bosiljka.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.