KROMPIR NA OVAKAV NAČIN DO SADA NISTE OKUSILI: Puni se sa 1 VRSTOM SIRA, rapsodija ukusa (RECEPT)
Krompir, Foto: Profimedia

za večeru

KROMPIR NA OVAKAV NAČIN DO SADA NISTE OKUSILI: Puni se sa 1 VRSTOM SIRA, rapsodija ukusa (RECEPT)

Sve servirati toplo, preliveno bogato sa maslinovim uljem i posuto svežim peršunom

Objavljeno:

Ako vam je dosadio standardni krompir, ovo je pravi recept za vas.

Sastojci:

1 / 6 Foto: Printscreen/Youtube/Lekovite Biljke

Jedan kg krompira,

150 g gaude, 100 g pavlake, 100g konzerviranog pasulja, peršun, so, puter, konzervirani kukuruz, biber, maslinovo ulje, 200 g kobasice

Priprema:

Krompir oprati, osušiti pa potom premazati uljem.

Umotati u foliju i staviti u rernu zagrejanu na 160 stepeni.

Peći sat vremena.

Proveriti čačkalicom pečenost krompira(čačkalica mora lagano da prodje do središta krompira).

Pečen krompir izvaditi da se prohladi.

Na krompiru sa gornje strane napraviti džep, pa kroz njega izvući sredinu i staviti u posudu.

Dodati rendani sir, pavlaku, puter, sitno sečenu kobasicu i začine po ukusu.

Sve izmešati i sjediniti.

U svaki krompir po ukusu dodavati pripremljenu masu sa dodatkom kukuruza, pasulja ili začina po ukusu.

Sve servirati toplo, preliveno bogato sa maslinovim uljem i posuto svežim peršunom.

Prijatno!

(Espreso / Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.