OVO JE RECEPT ZA PRAVU SRPSKU GIBANICU: Spolja HRSKAVA, a iznutra MEKA, samo OVA VRSTA SIRA DOLAZI U OBZIR

  • <p>Staviti u ugrejanu rernu i peći na 180 stepeni 30-45 minuta – gotovo je kad porumeni i kad već uveliko neodoljivo miriše</p>
  • <p>Staviti u ugrejanu rernu i peći na 180 stepeni 30-45 minuta – gotovo je kad porumeni i kad već uveliko neodoljivo miriše</p>
  • <p>Staviti u ugrejanu rernu i peći na 180 stepeni 30-45 minuta – gotovo je kad porumeni i kad već uveliko neodoljivo miriše</p>
  • <p>Staviti u ugrejanu rernu i peći na 180 stepeni 30-45 minuta – gotovo je kad porumeni i kad već uveliko neodoljivo miriše</p>
  • <p>Staviti u ugrejanu rernu i peći na 180 stepeni 30-45 minuta – gotovo je kad porumeni i kad već uveliko neodoljivo miriše</p>
  • <p>Staviti u ugrejanu rernu i peći na 180 stepeni 30-45 minuta – gotovo je kad porumeni i kad već uveliko neodoljivo miriše</p>