KISELI KUPUS U KOMBINACIJI SA OVIM POVRĆEM JOŠ NISTE JELI: Kada JEDNOM probate, STALNO ĆETE SPREMATI (RECEPT)
Kiseli kupus, Foto: Profimedia

ukusno

KISELI KUPUS U KOMBINACIJI SA OVIM POVRĆEM JOŠ NISTE JELI: Kada JEDNOM probate, STALNO ĆETE SPREMATI (RECEPT)

Skuvanu čorbu zapržiti razmućenim brašnom u hladnoj vodi, sa ili bez aleve paprike.

Objavljeno:

Sastojci za posnu čorbu od kiselog kupusa sa pečurkama:

1 / 6 Foto: Printscreen/Youtube/Bokina kuhinja

500 g kiselog kupusa,

100 g svežih pečurki,

2 glavice crnog luka,

2 krompira,

1 šargarepa,

1 koren peršuna,

3 lovorova lista,

1 glavica belog luka,

2 kašike suve koprive,

6 zrna bibera,

3 suve paprike.

Čorba od kiselog kupusa sa pečurkama se priprema na sledeći način:

U 1 l rasola skuvati kiseli kupus i sve sastojke sitno narezane dok ne omekšaju, a pri kraju kuvanja dodati suve paprike i beli luk.

Posoliti po ukusu.

Skuvanu čorbu zapržiti razmućenim brašnom u hladnoj vodi, sa ili bez aleve paprike.

(Espreso/Posnajela.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.