DA LI STE PROBALI SUTLIJAŠ NA PORTUGALSKI NAČIN? Nikada se nećete vratiti na STANDARDNI način pripreme! (FOTO)
Sutlijaš, Foto: Printscreen Youtube / Sanja Mandic Sanjine djakonije

NJAM!

DA LI STE PROBALI SUTLIJAŠ NA PORTUGALSKI NAČIN? Nikada se nećete vratiti na STANDARDNI način pripreme! (FOTO)

Isprobajte nešto drugačiju varijantu omiljenog slatkiša od pirinča

Objavljeno:

Sutlijaš je mnogima omiljena poslastica.

Kada se uzmu u obzir njegov divan ukus, kremasta tekstura i opijajući miris, pa kad se na to doda i da se sprema poprilično jednostavno, postaje jasno zbog čega je to tako.

1. Skuvajte pirinač u posoljenoj vodi dok ne omekša.

2. Dodajte skuvanom pirinču vrelo mleko, šećer, puter, žumanca, limunovu koru i promešajte.

3. Neka struji na umerenoj vatri 15-20 minuta poklopljeno dok ne dobije gustinu ovsene kaše.

4. Sipajte skuvan sutlijaš u posude i ostavite da se ohladi. Cimetom pospite poslasticu kada se ohladi.

1 / 7 Foto: Printscreen Youtube / Sanja Mandic Sanjine djakonije

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.