zdrava užina
EVO DA LI ZA BADNJI DAN SMETE DA JEDETE PAŠTETU OD TUNE! (FOTO)
Brzo se sprema, a još brže smaže
Ako nemate ideja šta da spremite za doručak, večeru ili užinu za Badnji dan, onda je ova domaća pašteta idealna za vas.
Sprema se samo u tri koraka, i neće vam biti potrebno više od deset minuta za pripremu.
Sastojci:
beli luk glavica crvenog luka jedna konzerva tunjevine nekoliko kiselih krastavčića šaka oraha kašičica maslinovog ulja malo soli, biber, peršun limunov sok
Priprema:
Prodinstati beli i crveni luk na maslinovom ulju dok ne puste vodu, potom ostaviti da se malo ohladi. Krastavčiće, orahe i tunjevinu izmutite u blenderu, ali prethodno iscedite ulje i pomešajte sa lukom.
Po ukusu posoliti i pobiberiti, i dodati malo limunovog soka i dobijenu paštetu ostaviti da se malo ohladi u frižideru pre upotrebe.
Bonus video:
(Espreso)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!