NIKAKO NEMOJTE DA JEDETE BANANU ZA DORUČAK: Evo zašto!

  • <p>- Banane pripadaju grupi kiselih namirnica, objašnjavaju nutricionisti, a tu kiselinu treba neutralizovati kako bi se iz banana izvuklo ono najbolje - kalijum, vlakna i magnezijum, a ne šećer koji uzrokuje samo kratki nalet energije</p>
  • <p>- Banane pripadaju grupi kiselih namirnica, objašnjavaju nutricionisti, a tu kiselinu treba neutralizovati kako bi se iz banana izvuklo ono najbolje - kalijum, vlakna i magnezijum, a ne šećer koji uzrokuje samo kratki nalet energije</p>
  • <p>- Banane pripadaju grupi kiselih namirnica, objašnjavaju nutricionisti, a tu kiselinu treba neutralizovati kako bi se iz banana izvuklo ono najbolje - kalijum, vlakna i magnezijum, a ne šećer koji uzrokuje samo kratki nalet energije</p>
  • <p>- Banane pripadaju grupi kiselih namirnica, objašnjavaju nutricionisti, a tu kiselinu treba neutralizovati kako bi se iz banana izvuklo ono najbolje - kalijum, vlakna i magnezijum, a ne šećer koji uzrokuje samo kratki nalet energije</p>
  • <p>- Banane pripadaju grupi kiselih namirnica, objašnjavaju nutricionisti, a tu kiselinu treba neutralizovati kako bi se iz banana izvuklo ono najbolje - kalijum, vlakna i magnezijum, a ne šećer koji uzrokuje samo kratki nalet energije</p>
  • <p>- Banane pripadaju grupi kiselih namirnica, objašnjavaju nutricionisti, a tu kiselinu treba neutralizovati kako bi se iz banana izvuklo ono najbolje - kalijum, vlakna i magnezijum, a ne šećer koji uzrokuje samo kratki nalet energije</p>
  • <p>- Banane pripadaju grupi kiselih namirnica, objašnjavaju nutricionisti, a tu kiselinu treba neutralizovati kako bi se iz banana izvuklo ono najbolje - kalijum, vlakna i magnezijum, a ne šećer koji uzrokuje samo kratki nalet energije</p>