recept
EVO KAKO DA PRAVILNO SKUVATE VINO: Dodajte ove začine za čarobnu aromu! (VIDEO)
U vodi rastopite šećer, dodajte cimet, karanfiliće, koru pomorandže i kuvajte dok otprilike pola vode ne ispari
Hladni jesenji dani idealan su period da zagrejete svoje telo toplim napitkom. Kuvano vino, vole čak i oni koje baš i ne usrećuje kišovito i hladno vreme. Pijte ga u društvu, sa porodicom ili prijateljima i siguno ćete uživati.
Sastojci: 1 litar crnog vina, 1 paketić kore cimeta ili kesica mlevenog, nekoliko karanfilića, 150-200 ml vode, 5-7 kašičica šećera (ili više ako volite slađe), kora pomorandže (po želji).
Priprema: U vodi rastopite šećer, dodajte cimet, karanfiliće, koru pomorandže i kuvajte dok otprilike pola vode ne ispari. Ulijte vino i zagrejte do ključanja.
Služite u toplim šoljama.
(Espreso / Pink)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!