NAPRAVITE SAMI SLADOLED OD LUBENICE: Ne GOJI, KREMAST JE, OBOŽAVAĆETE GA! (RECEPT)
Sladoled, Foto: Profimedia

prelepo

NAPRAVITE SAMI SLADOLED OD LUBENICE: Ne GOJI, KREMAST JE, OBOŽAVAĆETE GA! (RECEPT)

Ubrzo ćete u ostatku dana moći da uživate u ovoj ukusnoj poslastici koja bez sumnje osvežava, a to je ono što nam je svima sada najpotrebnije, kada su temperature prešle 35 stepeni Celzijusa

Objavljeno:

Sladoled od lubenice je nešto novo i drugačije što svakako morate da probate.

Veoma jednostavno se pravi, pa će vam biti potrebno svega nekoliko minuta za ceo proces.

Ubrzo ćete u ostatku dana moći da uživate u ovoj ukusnoj poslastici koja bez sumnje osvežava, a to je ono što nam je svima sada najpotrebnije, kada su temperature prešle 35 stepeni Celzijusa.

Sastojci:

zrela lubenica 1 kg

100 g smeđeg šećera

3 kašike ceđenog soka od pomorandže

Priprema:

Lubenicu očistite od koštica i isecite je na kockice. Dodajte šećer i sok, pa sve dobro izmešajte u blenderu dok ne dobijete kremastu masu. Sorbe od lubenice sipajte u posude za sladoled i držite u zamrzivaču nekoliko sati dok se ne zamrzne.

Nakon toga, izvadite kugle sladoleda i uživajte!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.