prelepo
NAPRAVITE SAMI SLADOLED OD LUBENICE: Ne GOJI, KREMAST JE, OBOŽAVAĆETE GA! (RECEPT)
Ubrzo ćete u ostatku dana moći da uživate u ovoj ukusnoj poslastici koja bez sumnje osvežava, a to je ono što nam je svima sada najpotrebnije, kada su temperature prešle 35 stepeni Celzijusa
Sladoled od lubenice je nešto novo i drugačije što svakako morate da probate.
Veoma jednostavno se pravi, pa će vam biti potrebno svega nekoliko minuta za ceo proces.
Ubrzo ćete u ostatku dana moći da uživate u ovoj ukusnoj poslastici koja bez sumnje osvežava, a to je ono što nam je svima sada najpotrebnije, kada su temperature prešle 35 stepeni Celzijusa.
Sastojci:
zrela lubenica 1 kg
100 g smeđeg šećera
3 kašike ceđenog soka od pomorandže
Priprema:
Lubenicu očistite od koštica i isecite je na kockice. Dodajte šećer i sok, pa sve dobro izmešajte u blenderu dok ne dobijete kremastu masu. Sorbe od lubenice sipajte u posude za sladoled i držite u zamrzivaču nekoliko sati dok se ne zamrzne.
Nakon toga, izvadite kugle sladoleda i uživajte!
(Espreso)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!