saveti
ČUVENI RECEPT NEMAČKE OPATICE! Ukoliko vas muči 1 TEŠKA BOLJKA, ona ima rešenje za NJU!
Ovaj lek za srce pokazao se veoma delotvorno kod svih srčanih slabosti i pravih srčanih oboljenja!
Čuveni recept napravila je opatica Hildegard fon Bingen, koja je živela pre 800 godina i umrla u svojoj 81. godini. Recept za čuveni lek napravila je opatica Hildegard fon Bingen, još pre 800 godina kada je bila živa. Ona je umrla u svojoj 81. godini, ali iza nje ostao je prirodni lek za srce.
Ovaj lek za srce pokazao se veoma delotvorno kod svih srčanih slabosti i pravih srčanih oboljenja. Koristi se kada osetite bilo koje srčane tegobe poput probadanja, treperenja, preskakanja.. Pokazao se kao dobar i kod angine pektoris.
Potrebno je:
10 svežih stabljika peršuna (bez korena)
litar domaćeg crnog ili belog vina
dve kašike vinskog sirćeta
300 gr prirodnog meda
Priprema:
10 svežih stabljiki peršuna zajedno sa listovima staviti u litar čistog prirodnog vina i dodati 1-2 velike kašike čistog vinskog sirćeta.
Kuvaa se 10 minuta na tihoj vatri (PAŽNJA, peni se !). Posle se doda 300 grama pravog pčelinjeg meda i ostavi da se lagano kuva još četiri minute. Vruće vino za srce procediti i još toplo staviti u boce koje su prethodno isprane jakim alkoholom. DOBRO ZATVORITI! Talog koji se stvara nije škodljiv i slobodno se može piti. Svakome se prepušta odluka da li će med kuvati ili ne.
Upotreba:
Napitak se koristi svakodnevno po supena kašika do prestanka tegoba. Za teže bolesti potrebno je koristiti duži vremenski period.
Bonus video:
(Espreso.co.rs/Novi.ba)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!