Lubenica, ilustracija, Foto: Shutterstock
predivno
LUBENICA NA ROŠTILJU! Pravi se jako lako i još je UKUSNIJA nego OBIČNA!
Preukusno, osvežavajuće i zdravo!
Objavljeno:
Iskoristite sezonu lubenica za nesvakidašnje roštiljanje. Svi koji su probali lubenicu sa grila kažu da je odlična.
lubenica (1 manja) maslinovo ulje (po potrebi) sok od limete (2 kom) so (po ukusu) korijande (po ukusu)
Isecite lubenicu na komade, pa je namažite maslinovim uljem i sokom od limete. Posolite malo i grilujte lubenicu 3-5 minuta sa svake strane na roštilju ili na gril tiganju.
Kada završite, namažite sa ostatkom soka od limete i pospite sa naseckanim korijanderom.
Bonus video:
(Espreso.co.rs)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!