pazite se
LEK ZA RAK NE POSTOJI: Ma ko šta tvrdio uvek idite kod lekara
Uvek se konsultujte sa lekarima umesto da gledate sve i svašta
Po internetu se mogu pronaći brojne teorije o lekovima za rak. Jedna od njih je ona dr Leonarda Kolvela.
Video snimak na kojem govori o "lečenju raka" je viralan više od deceniju.
Šta god ko govorio, lek za rak do dan danas nažalost nije otkriven.
Ako imate kiseo organizam, brzo pomozite neutralizaciji kiselosti. Telo na prehladu reaguje hiperprodukcijom kiselina , kao i kod žena za vreme menstrualnog ciklusa. Šećer je kradljivac baznosti jer prilikom razgradnje troši kalcijum, stoga ljudi koji uzimaju puno slatkiša često imaju nedostatak kalcijuma. Preopterećenost kiselinama, organizam neutrališe mineralima , a to su kalcijum , magnezijum, kalijum, gvožđe, cink i drugi .
Sistem za varenje je složeni mehanizam, s nizom hemijskih reakcija koje se smjenjuju i u kojima kiseline imaju vrlo važnu ulogu. Kiseline u organizam dospijevaju hranom, ali određene kiseline proizvode jetra , pankreas i želudac . Za dobru probavu, za izlučivanje štetnih i nepotrebnih materija bez fermentacije i nadutosti, stomačni i crijevni sadržaj trebaju da imaju uravnoteženu pH vrednost . Rešenje je jednostavno - treba smanjiti upotrebu kiselih namirnica u korist baznih, koje odlično pogoduju probavnom sistemu, a dobrodošla pomoć će biti i svakodnevna upotreba alkalne vode dobijene procesom jonizacije iliti jonsko srebro.
Šta dakle jesti, a šta izbegavati ?
JESTI:
Svo sveže voće
Sve sveže zelene salate
Sve klice
Svo povrće ( sirovo ili kuhano )
Badema ili suncokretove semenke ( potopljene )
Jabukovo sirće
Kukuruz na klipu
Urme
Suvo voće ( bez sumpora )
Svježe bobičasto voće
Sveže osušeno začinsko bilje
Sokovi od svežeg sirovog voća
Sokovi od svežeg sirovog povrća
Beli luk
Surutka od kozjeg mleka
Zelena hrana ( alge , spirulina , Chlorella )
Biljni čajevi ( bez kofeina )
Med
Limun
Bob
Organski javorov sirup
Lubenice i dinje
Proso
Sirova presovana ulja od: avokada, kokosa, lana, grožđa, maslina , bojadistarskog bodlja, šafrana i suncokreta
Krompiri
Kuinoa
Suho grožđe
Kiseli kupus ( bez soli )
Morsko povrće ( dobro isprano )
IZBJEGAVATI:
Heb
Kolače
Konzervirano voće i povrće
Sve pahuljice
Čokolada
Kafa i kofein
Mliječni proizvodi
Jaja
Hrana pripremana na ulju
Meso, riba, živina, školjke
Nikotin
Testenine
Kupovni sokovi
Prerađena hrana + sol ( uključujući morsku, keltsku i himalajsku )
Soja
Beli i prerađeni šećer
Veštački zaslađivači
Čajevi s kofeinom
Sirće ( osim jabukovog )
Veštačke supe
Dr. Koldvel nije jedini doktor u svijetu koji govori da je kiselost organizma uzročnik mnogih hroničnih bolesti, ali i glavni uzročnik raka.
Problem je u tome što je sva hrana današnjice nevjerovatno kisela i velika ekspanzija raka i drugih bolesti planula je sa masovnom upotrebom rafinisanog šećera i prerađene hrane. Do tada je stepen oboljevanja od raka bio mnogo manji.
Većina karcinoma danas je uzrokovana kiselošću, a samo mala promena u ishrani i prelazak s kiselog na bazni organizam pravi je udarac na rak, ali ujedno i pobeda raka. Te informacije se naravno kriju jer tako se u pitanje dovode mnoge industrije, od prehrambene do farmaceutske industrije koje žive od raka i drugih navodno neizlečivih bolesti.
Bonus video:
(Espreso.co.rs)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!