delotvorno!
NIKADA VIŠE IH NEĆETE BACATI U SMEĆE! Pogledajte zašto DEVOJKA peče LJUSKE OD JAJA I ŠTA RADI SA NJIMA!
Čak 90% ljuske čini kalcijum!
Prvo što treba da uradite kada skuvate jaje jeste da oljuštite ljusku i bacite je.
Čak 90% ljuske čini kalcijum! Tako je, vitalni mineral kostiju, mišića, koji svi bacamo u đubre…
Kada govorimo o činjenicama, veliki broj naučnika ukazuje na izuzetnu hranjivost ljuske jajeta za naš organizam, piše “Likemag“…
Samo polovina kafene kašike mrvljene ljuske zadovoljava 90% dnevnih potreba za kalcijumom. Tu se nalazi 1.000-1.500 mg ovog minerala.
Da biste iskoristili sve benefite ove materije, prokuvajte ljuske jajeta u vodi. Ostavite da ključa 10 minuta, kako biste eliminisali sve bakterije.
Kada termički obradite ljusku, ostavite da se dobro ohladi, a zatim je usitnite u prah.
Kada ste je usitnili, taj prah ostavite u teglicu, kako biste očuvali svežinu.
Kada pravite neki vitaminski šejk ili bilo koje drugo jelo, samo stavite i pola kafene kašike ovog praha.
Bonus video
(Espreso.co.rs/Haber.ba)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!