MLADIĆ Đ. OTKRIVA TAJNU USPEHA: Kako mi Green fit kapi i Metabomax kapsule pomažu da ostanem na vrhu!
Foto: Dmitry Molchanov / Alamy / Alamy / Profimedia

online kupovina

MLADIĆ Đ. OTKRIVA TAJNU USPEHA: Kako mi Green fit kapi i Metabomax kapsule pomažu da ostanem na vrhu!

Objavljeno:

Mladić Đ. (23), pripadnik Vojske Republike Srbije i aktuelni prvak svoje jedinice u boksu, otkrio je svoj recept za uspeh – redovnu upotrebu Green Fit biljnih kapi i Metabomax kapsula.

U razgovoru sa našim novinarima, Đ. je istakao važnost održavanja zdravog načina života, posebno za sportiste. "Kao profesionalni sportista, uvek sam u potrazi za prirodnim načinima da poboljšam svoje zdravlje i performanse. Green Fit biljne kapi su mi pomogle da se efikasno rešim suvišne tečnosti i detoksikujem organizam, posebno jetru i bubrege", rekao je Đ.

Green Fit biljne kapi su poznate po svojoj kombinaciji prirodnih sastojaka koji podržavaju proces mršavljenja i detoksikacije, dok Metabomax kapsule, bazirane na jabukovom sirćetu i korenu cvekle sa dodatkom vitamina B9 i B12, pružaju dodatnu podršku metabolizmu.

"Metabomax kapsule su sjajan dodatak mojoj ishrani. One pomažu da se moj organizam bolje izbori sa fizičkim naporima i ubrzava metabolizam. Vitamini B9 i B12 su ključni za energiju i oporavak, što je neophodno za svakog sportistu," dodao je Đ.

Mladi šampion otkriva da se odlučio za ove preparate upravo zbog njihove potpuno prirodne formule. "Kao profesionalni sportista, važno mi je da unosim samo najčistije i najzdravije proizvode u svoje telo. Green Fit biljne kapi i Metabomax kapsule su napravljeni bez hemikalija, što mi omogućava da se osećam sigurno i zdravo dok ih koristim," ističe Đ. Ova odluka mu je omogućila da održi optimalne performanse, bez rizika od neželjenih efekata koje mogu izazvati sintetički proizvodi.

Đ. je postao inspiracija mnogim mladima, ne samo zbog svojih sportskih postignuća, već i zbog posvećenosti zdravom životu i prirodnim metodama održavanja zdravlja. "Verujem da je ključ uspeha u balansu između napornog rada i pravilne nege organizma. Green Fit kapi i Metabomax kapsule su mi u tome mnogo pomogle," zaključio je.

Pr
foto: PROMO

Cena Green Fit biljnih kapi iznosi 1.500 rsd i možete ih naručiti klikom OVDE ili

pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Cena paketa 2+1 gratis (2 bočice kupite, treću dobijete gratis) iznosi 3.000 rsd i možete ga naručiti klikom OVDE.

Pr
foto: PROMO

Metabomax dostupan je po ceni od 2.480 rsd i možete ga poručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

Iskoristite priliku da po PROMO CENI od 4.240 rsd poručite i Green Fit biljne kapi i Metabomax kapsule jednim klikom OVDE.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.