Vulgarno i bludno? Ljudima su pale vilice od pogleda na njenu zadnjicu: Providna tkanina zabezeknula narod
Foto: Aissaoui Nacer / SplashNews.com / Splash / Profimedia

opa bato!

Vulgarno i bludno? Ljudima su pale vilice od pogleda na njenu zadnjicu: Providna tkanina zabezeknula narod

Prozirna tkanina sve pokazala?

Objavljeno:

Glumica Eva Longorija stigla je u Veneciju, gde se trenutno održava Filmski festival i sinoć se pojavila na amfAR gala zabavi i to u spektakularnom izdanju.

Definitvno je privukla pažnju javnosti smelim izdanjem, naročito jer je ljudima zagolicala maštu prozirnim detaljima na haljini.

Od nje smo već navikli da glamurozna izdanja, a ovim je definitivno ukrala šou. Izabrala je potpuno prozirnu haljinu od crnog tila prošivenu srebrnim disko šljokicama različitih veličina koje su kreirale luksuzni efekat.

1 / 7 Foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Čini se da to nije sve, te je rešila da ode i korak dalje u seksipilu. Grudi je prekrila malim crnim vodijem, a dole je pokazala svoje duge noge. U jednom momentu se okrenula, a ljudima su pale vilice na njenu zadnjicu.

Iako je sama haljina prilično eksplicitna, Eva u njoj ne ostavlja vulgaran utisak. Mreže su se definitvno usijale, a mnogi su istakli da je obukla najvulgarniju haljinu na ovogodišnjem festivalu u Veneciji.

Izgled je dodatno zaokružila crnim, lakovanim sandalama sa kaišićima, te diskretnim nakitom. Večernja šminka je savršeno naglasila njenu lepotu.

Bonus video:

47:26

REDAKCIJA 02.09.2024. 3. DEO

(Espreso/Kurir.rs/I.M./Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.