Od ove količine zlata i luksuza će vam pozliti: Evo kako izgleda najskuplja gastarbajterska vila na Balkanu (VIDEO)
Luksuzna vila, Foto: Printscreen/Tik-Tok/bozic.uros

AUUU!

Od ove količine zlata i luksuza će vam pozliti: Evo kako izgleda najskuplja gastarbajterska vila na Balkanu (VIDEO)

Ova luksuzna nekretnina, koju je Uroš pokazao svojim pratiocima na Tiktoku, opisuje se kao najskuplja gastarbajterska vila na Balkanu

Objavljeno: 20:22h

Negotin, grad na istoku Srbije, postao je poznat po luksuznim kućama koje su izgradili gastarbajteri koji su otišli "trbuhom za kruhom" u inostranstvo

Među mnogim raskošnim vilama koje se nalaze u ovom gradu, posebno se izdvaja vila Uroša Božića. Ova luksuzna nekretnina, koju je Uroš pokazao svojim pratiocima na Tiktoku, opisuje se kao najskuplja gastarbajterska vila na Balkanu.

Vila obiluje zlatnim i mramornim detaljima, što je karakteristično za romsku kulturu, poznatu po svojoj ljubavi prema zlatu i velikim ulaganjima u domove.

Uroš je u videu, koji je brzo postao viralan, pokazao raskošno dvorište sa belom fontanom, stolovima, suncobranima, i belim cvećem, pripremljeno za proslavu.

Unutrašnjost vile je uređena prema najnovijim trendovima, sa mramornim podovima i stubovima u beloj, žutoj, i crnoj boji.

Kuhinja je opremljena luksuznim elementima, uključujući veliko ostrvo, dok je kupatilo dekorisano zlatnim detaljima, kao što su zlatna WC šolja i lavabo.

Brendirani lusteri, zavese i nameštaj dodatno naglašavaju luksuz i eleganciju ove vile, koja je očigledno pravi primer raskoši i bogatstva na Balkanu.

Bonus video:

03:34

POGLEDAJTE U KAKVOJ RASKOŠI ŽIVI ŠERIF KONJEVIĆ: Bela vila, zlatna ogledala, bazen! Glamurozno imanje kakvo još niste videli

(Espreso/alo/T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.