Ana Ivanović i Prijovićka u istim haljinama: Ovo ne može svako da iznese, ali one su zablistale
Aleksandra Prijović i Ana Ivanović, Foto: Printscreen Instagram / anaivanovic, Printscreen Instagram / aleksandraprijovic

predivne

Ana Ivanović i Prijovićka u istim haljinama: Ovo ne može svako da iznese, ali one su zablistale

Ko se tome nadao? Aleksandra Prijović i Ana Ivanović u istim haljinama!

Objavljeno:

Aleksandra Prijović je na velikoj turneji, na kojoj publika puni koncerte do poslednjeg mesta, a spremila je brojne toalete kako bi se predstavila u najboljem svetlu.

Ana Ivanović je na letovanju, a svetske gradske destinacije je zamenila morskom obalom, ali i ona ne napušta svoj omiljeni modni stil.

Aleksandra Prijović
foto: Printscreen Instagram / aleksandraprijovic

Zanimljivo je da je obema zapao za oko isti model haljine, sa drapiranim prednjim delom i vrlo modernim "halternekom" na grudima.

Aleksandrina haljina je od crnog guveriranog satena, a Anina od zlatnog lamea, ali i jedna i druga su veoma zahtevne u pogledu figure.

Ana Ivanović
foto: Printscreen Instagram / anaivanovic

Na stomaku je materijal skupljen u jednu tačku, kod pevačice u zlatni prsten, dok Anin model ima stilizovan čvor. Donji deo prati liniju tela i pokazao bi svaku, pa i najsitniju nesavršenost na telu.

Haljini odgovaraju različiti modeli obuće - scenski sa visokom potpeticom kakve nosi Aleksandra, ali i varijanta "ribarskih" sandala u kojima je Ana prošetala po plaži. Pogledajte još Aninih modnih kombinacija u galeriji slika i pročitajte koji je Anin omiljeni doručak.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Lepa&Srećna/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.