Sezona Lavova je krenula i najviše će uticati na 3 znaka: Spremaju im se velika iznenađenja, sreća ih svuda prati
Ilustracija, Foto: Shing Lok Che / Panthermedia / Profimedia

astro

Sezona Lavova je krenula i najviše će uticati na 3 znaka: Spremaju im se velika iznenađenja, sreća ih svuda prati

Oslobađa se vaš kreativni potencijal

Objavljeno:

Ovaj astrološki mesec posvećen je prihvatanju autentičnosti i hrabrosti, postavljanju trendova, bilo svesno ili nesvesno i oslobađanju našeg kreativnog potencijala.

Da li ste spremni da zaronite u ovu moćnu sezonu Zodijaka i udahnete svoj život sjajem i lepotom?

Tri horoskopska znaka će ovu sezonu Lava smatrati posebno radosnom.

Ovan

Energija vladavine Lava 2024. donosi vam odličnu ravnotežu. Ako imate Sunce, Veneru, Mars ili Merkur u Ovnu, spremite se za izuzetno vreme ovog astrološkog meseca.

Za one sa Suncem, Merkurom i Marsom u Ovnu, pametno je biti oprezan s kim delite svoje planove i tajne.

Horoskop
foto: Battista Agnese / Bridgeman Images / Profimedia

Držite se sopstvenog saveta i sakupljajte informacije gde god možete. Što više znate, lakše ćete doneti ispravne odluke. Sezona Lava pomoći će vam da uklonite prepreke kada budete imali jasan put napred.

Slobodni Ovnovi uskoro će naići na značajnu vezu, potencijalno srodnu dušu! Ova veza može biti platonska ili romantična, zato ne donosite prerane zaključke.

Ova osoba će odigrati ključnu ulogu u sledećem poglavlju vašeg života, pomažući vam da prevaziđete prethodna ograničenja.

Da biste poboljšali svoje iskustvo tokom sezone Lava, razmislite o nošenju lapis lazulija ili lepidolita. Ovo kamenje vam može pomoći da se centrirate i uravnotežite svoje duhovne čakre. Oni će vam pomoći da se oslobodite negativnosti i usmeriti vas prema ljudima i situacijama koje su vam korisne.

Lav

Lavovi, ovo je vaša sezona, spremite se da zablistate! Takođe, ako imate Sunce, Mesec, Mars ili Veneru u Lavu, ova sezona Lava obećava da će biti fantastična.

Oni sa Suncem i Marsom u Lavu mogu očekivati da će biti u centru pažnje u ovom periodu. Lako ćete se penjati na lestvici popularnosti, a većina ljudi ne može odoleti vašem šarmu.

Oni će više praštati i rado će vam ponuditi prilike ako tražite. Koristite ovu moć mudro!

Venera u Lavu doživeće više indirektnih blagoslova u ovom trenutku. Iako volite da budete aktivni i pokažete najbolje od sebe, ovaj period od vas traži da budete strpljivi i prijemčivi. Pokušajte da dozvolite svetu da dođe k vama za promenu. Verujte da su dobre stvari na putu.

Oni s Mesecom u Lavu podstiču se da iskoriste svoju kreativnost tokom ove sezone.

Bez obzira prepoznaju li drugi vašu genijalnost ili ne, predodređeni ste da stvorite nešto revolucionarno i jedinstveno. Nemojte zanemariti ovaj kosmički dar.

Horoskop
foto: Natalia Okorokova / Alamy / Alamy / Profimedia

Ako vas ovaj mesec privlači povećanje energije, razmislite o radu s providnim kristalima. Oni vam mogu pomoći da otvorite treće oko i podstaknete vašu kreativnost.

Prihvatite živahnu energiju svoje sezone i dozvolite da vaše unutrašnje svetlo jarko zasija!

Vodolija

Vodolije, spremite se za uzlet tokom sezone Lava! Oni sa Suncem, Venerom i Merkurom u Vodoliji osećaće se najviše uzdignutim ovom živom energijom.

Ako imate Merkura u Vodoliji, očekujte da pronađete prijatelje i podršku na najneverovatnijim mestima. Vaše jedinstvene ideje i perspektive odjeknuće kod drugih, stvarajući neočekivana savezništva.

Tokom tog vremena, odvojite trenutak da izrazite svoje želje svemiru kada budete na miru sami sa sobom. Gledajte kako će se kosmičke struje urotiti da ostvare vaše želje.

Dešavale su se čudnije stvari od Vodolije koja napreduje u sezoni Lava, stoga prihvatite ovu pozitivnu promenu. Ako je vaše Sunce u Vodoliji, podstiče vas se na opušteniji pristup tokom ovog perioda.

To će vam omogućiti da poboljšate svoje ideje i napravite čvrste planove za budućnost. Možda još nije

Za one s Venerom u Vodoliji, proaktivnost će privući blagoslove.

Svemir će vam izaći u susret na pola puta kad god preuzmete inicijativu. Neki od vas bi čak mogli naići na značajnu srodnu dušu tokom ovog vremena, iako bi moglo postojati razlike za navigaciju.

Da biste povećali svoju energiju, razmislite o nošenju priveska od providnog kvarca ili prstena od dimljenog kvarca tokom sezone Lava.

Lapis lazuli i ljubičasti kristali takođe će imati snažan uticaj, pomažući vam da premostite jaz između fizičkog i duhovnog područja.

Prihvatite ovu snažnu sezonu i dozvolite da vaša jedinstvena svetlost zasija!

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/24sedam/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.